Bij overlijden

Overleden, wat nu

In een paar dagen moet er veel geregeld en besloten worden. Dit hoeft niet allemaal de eerste dag. Ik zal u op heldere wijze op het juiste moment de keuzes voorleggen en de nodige stappen nemen om aan uw wensen te voldoen en te zorgen voor een goede voortgang.

lees meer

Keuzes & Advies

In de dagen voor de uitvaart zijn er veel keuzes te maken. Behalve de gangbare vragen over bijv. opbaren zijn er ook veel nieuwe producten op de uitvaartmarkt. Als u benieuwd bent wat er is en vooraf de tijd neemt om u te oriënteren wordt het afscheid misschien nóg passender.

lees meer

Kosten

Iedere uitvaart is anders van opbouw en per gemeente worden verschillende tarieven gehanteerd. Dat maakt het onmogelijk een prijs te vermelden, zonder dat ik weet wat uw wensen zijn. Als u de offerteaanvraag invult kan ik een begroting mailen of per post sturen.

lees meer

Verzekering

Nee, ik verkoop geen verzekeringen. Maar misschien heeft u al eerder een polis afgesloten voor uw uitvaartkosten. En wellicht denkt u nog altijd dat u verplicht bent om het nummer dat groot afgedrukt staat op de polis te bellen, wanneer de verzekeringnemer overleden is. Niets is minder waar.

lees meer

Afronding

Het is fijn voor beide partijen om terug te blikken op de uitvaart, want het is een intensieve periode geweest met elkaar.

lees meer

Passend

Een uitvaart moet passen bij de overledene en bij u. En niet 'zoals het hoort' of 'het moet anders'. Bedenk dat de overledene bij ú hoort en niet bij de uitvaartbegeleider. Maak ook keuzes die daarbij horen!

Lees meer

Wij zijn er voor u


Deprecated: Functie wp_make_content_images_responsive is sinds versie 5.5.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/geavande/public_html/wp-includes/functions.php on line 5381

Ik werk in de wijde omgeving van Aarlanderveen. Neem contact op met mij:
06 27 27 88 98 | 0172 53 23 00 | info@geavanderhee.nl | Achttienkavels 29 | 2445 NA Aarlanderveen

Neem contact op