Voorstellen

Ik ben Gea van der Hee-Schouten (1962), met plezier getrouwd en moeder van drie volwassen kinderen. Uitvaartonderneming Gea van der Hee is op 1 januari 2011 van start gegaan.

Wat er aan vooraf ging. Allereerst ontstond de behoefte iets anders te gaan doen dan ik de 25 jaar daarvoor gedaan had (meewerken in ons garagebedrijf in Zwammerdam). Ook had ik de wens om iets te betekenen voor een ander in een verdrietige periode. Het vak ‘uitvaartbegeleider’ paste hier goed bij.

In 2010 heb ik de opleiding afgerond en een aantal uitvaarten begeleid. Een heel bijzondere wending na zoveel jaren op kantoor gewerkt te hebben. Maar inmiddels is gebleken, dat ik passie voor het vak heb en met hart en verstand invulling aan deze uitdaging kan geven.

Visie

Wat vind ik belangrijk bij een uitvaart? Passend. Dat is eigenlijk in één woord samengevat hoe naar mijn idee een uitvaart moet zijn. Niet ‘zoals het hoort’ of ‘het moet anders’. Nee, passend bij de overledene én de nabestaanden. Want passend voelt goed, zelfs onder verdrietige omstandigheden. En dat is weer belangrijk voor de tijd erna.

Ook vind ik het belangrijk dat één persoon uw aanspreekpunt is in de uitvaartbegeleidingsperiode. Dat betekent dat ik alleen ingeval van nood de hulp van een collega inroep. Maar dit zijn stuk voor stuk fijne collega’s die eenzelfde visie hebben over het begeleiden van een uitvaart.

Bedenk dat de overledene bij ú hoort en niet bij de uitvaartbegeleider! Maak zelf uw keuzes.

Waarom zou u voor mij kiezen

De lat ligt hoog voor mezelf. Ik zet mij tot het uiterste in om

uw vragen te kunnen beantwoorden
rust te brengen in een roerige week
te luisteren
een perfecte uitvaart te organiseren naar uw wensen
u actief te betrekken bij alles wat ik doe of juist te ontzorgen
creatief in keuzes te zijn
transparant in kosten te zijn en…
mezelf te blijven.

Zodat u het beste krijgt wanneer het nodig is. Want een uitvaart moet in één keer goed en de wijze waarop is van groot belang voor de tijd daarna.

Elke uitvaart die door mij begeleid wordt, is maatwerk.
En mijn slogan is niet voor niks: bij een overlijden bén ik er voor u.
Daarom.

Passend

Een uitvaart moet passen bij de overledene en bij u. En niet 'zoals het hoort' of 'het moet anders'. Bedenk dat de overledene bij ú hoort en niet bij de uitvaartbegeleider. Maak ook keuzes die daarbij horen!

Lees meer

Wij zijn er voor u


Deprecated: Functie wp_make_content_images_responsive is sinds versie 5.5.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/geavande/public_html/wp-includes/functions.php on line 5381

Ik werk in de wijde omgeving van Aarlanderveen. Neem contact op met mij:
06 27 27 88 98 | 0172 53 23 00 | info@geavanderhee.nl | Achttienkavels 29 | 2445 NA Aarlanderveen

Neem contact op