Oriënterend gesprek

Steeds vaker krijg ik de vraag of ik langs wil komen om over iemands uitvaart te praten. Gelukkig zijn deze mensen meestal nog goed van lijf en leden, en gewoon nieuwsgierig naar de mogelijkheden, kosten en of de uitkering van hun afgesloten uitvaartverzekering toereikend zal zijn. En vaak willen ze toch ook ondervinden of de gekozen uitvaartondernemer wel bij hen past.

Zo’n gesprek is vrijblijvend en kosteloos. Ik kom op afspraak bij u langs en heb wat documentatie bij me, die ik achterlaat. U kunt dit op een later tijdstip nog eens rustig bekijken. Een dergelijk gesprek is in de regel een ontspannen praatje zonder dat er een lijstje van bespreekpunten ‘afgewerkt’ wordt. Ik inventariseer wat u wilt, informeer u over de mogelijkheden en ideeën waar u mogelijk nog niet aan gedacht heeft. Op verzoek verzorg ik een schriftelijke begroting.
Maar vindt u een bezoek te confronterend, dan is wellicht het ontvangen van wat informatie per post en een wensenboekje wat voor u.

Wilt u een gesprek aanvragen, mail mij: NEEM CONTACT OP

Wensen

Zoveel mensen, zoveel wensen. En er is inmiddels veel te kiezen in uitvaartland. Natuurlijk begint het met de keuze ‘begraven of cremeren’. Voor veel mensen al meteen een lastige. Soms wil je bij voorkeur gecremeerd worden, maar botst dit met je geloofsovertuiging. Of heb je een sterk gevoel van onbehagen bij ‘begraven’.

Als u het zelf al niet weet, hoe moeilijk moet het dan wel niet voor voor uw nabestaanden zijn om hier beslissingen over nemen? Het zou hen echt helpen als uw wensen ten aanzien van uw uitvaart op papier staan. En daar heb ik een mooi boekje voor ontwikkeld: Mijn uitvaartwensen voor een passend afscheid. In dit boekje komt alles aan bod wat er bij een uitvaart komt kijken. En u hoeft niet alles te bepalen, er is bij iedere vraag ruimte voor ‘dat laat ik aan mijn nabestaanden over’.

Wilt u het wensenboekje ontvangen zonder dat ik langskom voor een gesprek? Bel mij op 0627278898 of vraag dit aan mij per mail (vergeet uw adres niet te vermelden).

Verzekerd en wilt u hier meer van weten? Lees verder op de pagina Verzekering

Passend

Een uitvaart moet passen bij de overledene en bij u. En niet 'zoals het hoort' of 'het moet anders'. Bedenk dat de overledene bij ú hoort en niet bij de uitvaartbegeleider. Maak ook keuzes die daarbij horen!

Lees meer

Wij zijn er voor u


Deprecated: Functie wp_make_content_images_responsive is sinds versie 5.5.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/geavande/public_html/wp-includes/functions.php on line 5381

Ik werk in de wijde omgeving van Aarlanderveen. Neem contact op met mij:
06 27 27 88 98 | 0172 53 23 00 | info@geavanderhee.nl | Achttienkavels 29 | 2445 NA Aarlanderveen

Neem contact op