Verzekering

De één heeft een verzekering en de ander een spaarpotje.  Als je moeite hebt om te sparen, is een verzekering en maandelijkse afschrijving wellicht een optie. En als je de regie over je eigen geld wilt houden én over de uitvoering van je uitvaart, is sparen misschien een goed idee.

In ieder geval zijn er twee soorten uitvaartverzekeringen: 
kapitaalverzekeringen en naturaverzekeringen. Bij een kapitaalverzekering betaalt u iedere maand geld dat voor u bewaard wordt. Na uw overlijden wordt een bedrag uitgekeerd. Bij een naturaverzekering heb je bij overlijden recht op een dienstenpakket. Je nabestaanden kunnen dan kiezen wat ze ‘afnemen’, veelal alleen uit een basisselectie. Wil je bijvoorbeeld een andere kist dan het basismodel, moet je bijbetalen.

Het kan zomaar bij je passen, zo’n dienstenpakket. En het kan zomaar voldoende zijn, de uitkering van de kapitaalverzekering. Maar wist u dat 45% van de verzekerden onvoldoende verzekerd is. En een derde van de polishouders weet niet eens voor hoeveel ze verzekerd zijn. Een beetje bewustwording is misschien wel zo handig. Zoek eens rustig uit of de afgesloten verzekering nog wel aan uw verwachting voldoet. Of dat u daarnaast toch nog een spaarpotje moet hebben. Of dat uw wensen passen bij uw budget.

In ieder geval kan ik altijd de uitvaart voor u verzorgen, ook als u verzekerd bent. Vaak krijgt u bij een naturapolis wat ledenkorting als u de uitvaart door hetzelfde bedrijf uit laat voeren, maar het is zeker de moeite waard om mijn offerte ernaast te leggen. Niet zelden pakt het gunstig uit.

OFFERTE AANVRAGEN

Oude polis

Soms heeft u geen idee of er (nog meer) polissen zijn. Een handige site om dit na te kijken is dan die vanatotzekerheid
Als u zelf uit wilt zoeken waar uw oude polis nu ondergebracht is, kunt u dit nakijken bij atem of checkmijnpolis

 

Passend

Een uitvaart moet passen bij de overledene en bij u. En niet 'zoals het hoort' of 'het moet anders'. Bedenk dat de overledene bij ú hoort en niet bij de uitvaartbegeleider. Maak ook keuzes die daarbij horen!

Lees meer

Wij zijn er voor u


Deprecated: Functie wp_make_content_images_responsive is sinds versie 5.5.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/geavande/public_html/wp-includes/functions.php on line 5381

Ik werk in de wijde omgeving van Aarlanderveen. Neem contact op met mij:
06 27 27 88 98 | 0172 53 23 00 | info@geavanderhee.nl | Achttienkavels 29 | 2445 NA Aarlanderveen

Neem contact op