Iemand is overleden waar je van houdt. Of je hebt vragen die met de dood te maken hebben. Dan kan de informatie op deze site voor antwoorden zorgen of je inspireren. Want de manier van afscheid nemen is belangrijk, omdat een goed afscheid helpt om verder te kunnen.

Lees meer

Wat mag ik voor u doen

Het is mijn specialiteit om u vanaf het moment van overlijden van uw dierbare bij te staan en alles in overleg met u te regelen. Ik verzorg begrafenissen en crematies in de regio Aarlanderveen, Zwammerdam en wijde omgeving. Vaak wordt gedacht dat een uitvaartonderneming exclusief verbonden is aan een eigen regio, maar dat is niet zo. Dus ook elders in Nederland kan ik u van dienst zijn. Ook kan ik een uitvaart verzorgen terwijl u verzekerd bent (zie Werkwijze|Bij overlijden|Verzekerd) of als er sprake is van overlijden in het buitenland.

ik stel me graag aan u voor

Een orienterend gesprek vooraf

Steeds meer mensen denken na over de dood en willen hier meer over weten. Bent u voldoende verzekerd of heeft u genoeg gespaard voor wat u zou willen? Heeft u en degene die uw belangen behartigt wel een klik met degene die uw uitvaart gaat regelen? Zomaar wat redenen om een gesprek aan te gaan.

voorgesprek/wensenboekje

Overleden, wat nu

Als iemand is overleden, is het fijn te weten wat u dan moet doen. Verder kunt u hier informatie vinden over Keuzes & Advies, Kosten, Verzekering en Afronding van de uitvaartbegeleiding. Heeft u mij meteen nodig, dan belt u naar mij op 0627278898.

lees meer

Passend

Een uitvaart moet passen bij de overledene en bij u. En niet 'zoals het hoort' of 'het moet anders'. Bedenk dat de overledene bij รบ hoort en niet bij de uitvaartbegeleider. Maak ook keuzes die daarbij horen!

Lees meer

Columns

Wij zijn er voor u

Ik werk in de wijde omgeving van Aarlanderveen. Neem contact op met mij:
06 27 27 88 98 | 0172 53 23 00 | info@geavanderhee.nl | Achttienkavels 29 | 2445 NA Aarlanderveen

Neem contact op