Rouwdrukwerk

 

De rouwkaart is het laatste bericht dat de wereld ingestuurd wordt over de overledene. Dit moet zeker bij de overledene passen! En om dit een verzorgd karakter te geven is het belangrijk om verstand te hebben van uitvaartzaken – zodat er goede informatie verstrekt wordt – én verstand van grafische toepassingen, om het beste resultaat te bereiken. 
Het blijkt heel erg belangrijk voor de nabestaanden hoe de uiteindelijke kaart wordt. En ook hierbij geldt: niets is standaard, alles is maatwerk. Want iedereen is uniek. En zelfs de meest eenvoudige kaart kan bijzonder worden door de woordkeuze, een letter die de juiste uitstraling heeft of als de inhoud met zorg ingedeeld is op het papier. In alle bescheidenheid kan ik stellen dat het ons bijna altijd lukt de juiste sfeer te scheppen die bij de overledene en de nabestaanden past.

In mijn kantoor heb ik alle benodigdheden voor het opstellen van een kaart tot mijn beschikking. Ook het drukken doe ik zelf op een grafische, geschikte printer, zodat de kaart ook op zaterdag of zondag gepost kan worden om maandag bezorgd te worden. Een ander groot voordeel is dat u niet per 25 stuks hoeft te bestellen: u kunt rustig 88 stuks laten maken, of er nog 7 bij laten drukken als het onverhoopt nodig blijkt. Enveloppen en postzegels die niet gebruikt zijn, neem ik retour.

In ons assortiment heb ik een aantal maten enveloppen en blanco papier. Met elkaar ‘bouwen’ wij aan de kaart. Kiezen met elkaar een afbeelding, tekst (waarbij u geholpen kunt worden door een inspiratieboekje dat ik uitreik als het zover is) etc. Ik maak een opzet in pdf die ik spoedig per mail aan u kan sturen en bijna altijd kom ik langs met een papieren proefje. Voor de volledigheid heb ik een abonnement op de afbeeldingen van de beeldbank van Amco. Alle afbeeldingen die hier te zien zijn, kunnen wij in goede kwaliteit aanschaffen. Neem eens een kijkje op Amco en log in als amcogast en wachtwoord gast. Daarna kunt u ‘voorbeelden’ aanklikken en de afbeeldingen bekijken. Alle afbeeldingen (ook die van uzelf) kunnen qua grootte en ‘hardheid’ aangepast worden door gebruik van Photoshop etc.

Ook kan ik de lijn van het ontwerp voortzetten in bijvoorbeeld een liturgie, een programmaoverzicht, een condoleancekaartje of een dankbetuiging. Heeft u wel eens gedacht aan het meegeven van een dankkaartje bij de plechtigheid? Ik kan u diverse varianten laten zien.

Rouwpost wordt altijd op herkenbare wijze, in speciaal daarvoor bestemde, grote verzamelenveloppen aangeboden bij Post.nl. Deze garandeert dat rouwpost de volgende werkdag en zaterdag (uitgezonderd zon- en feestdagen) bezorgd wordt. Dus ook op maandag.

Passend

Een uitvaart moet passen bij de overledene en bij u. En niet 'zoals het hoort' of 'het moet anders'. Bedenk dat de overledene bij ú hoort en niet bij de uitvaartbegeleider. Maak ook keuzes die daarbij horen!

Lees meer

Wij zijn er voor u


Deprecated: Functie wp_make_content_images_responsive is sinds versie 5.5.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/geavande/public_html/wp-includes/functions.php on line 5381

Ik werk in de wijde omgeving van Aarlanderveen. Neem contact op met mij:
06 27 27 88 98 | 0172 53 23 00 | info@geavanderhee.nl | Achttienkavels 29 | 2445 NA Aarlanderveen

Neem contact op