Online condoleren

Wanneer u dat wilt, kan ik tijdens de uitvaartbegeleiding een persoonlijke webpagina aanmaken op Memori en is er de mogelijkheid voor anderen om online te condoleren, wellicht een herinnering te delen, een foto te plaatsen, een video te plaatsen etc. Dit kan een prachtig eerbetoon aan de overledene worden, en van deze ‘bundeling van herinneringen’ kunt u eventueel eenvoudig een mooi herinneringsboek laten maken. Memori brengt herinneringen samen vanuit de overtuiging dat het delen van die herinneringen kracht en troost biedt.
Op deze webpagina is ook informatie terug te vinden over de uitvaartlocatie, routebeschrijving en verdere informatie aangaande het afscheid. Als u dit wilt kunt u zelf de Memori aanvullen met tekst, levensloop of extra foto’s. Ook is het goed te weten dat degene die een bericht plaatst, de keuze heeft om dit óf openbaar te plaatsen óf dat het bericht enkel te lezen is door de familie die het beheer over deze pagina heeft.

Deze mogelijkheid tot online condoleren kan een fijne oplossing zijn wanneer u bijvoorbeeld geen persoonlijke condoleance wilt. Of behoefte heeft aan een groter bereik.
Of om welke reden dan ook.

U kunt hier een voorbeeld bekijken.

Passend

Een uitvaart moet passen bij de overledene en bij u. En niet 'zoals het hoort' of 'het moet anders'. Bedenk dat de overledene bij ú hoort en niet bij de uitvaartbegeleider. Maak ook keuzes die daarbij horen!

Lees meer

Wij zijn er voor u


Deprecated: Functie wp_make_content_images_responsive is sinds versie 5.5.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/geavande/public_html/wp-includes/functions.php on line 5381

Ik werk in de wijde omgeving van Aarlanderveen. Neem contact op met mij:
06 27 27 88 98 | 0172 53 23 00 | info@geavanderhee.nl | Achttienkavels 29 | 2445 NA Aarlanderveen

Neem contact op